Oorsprong:
Wij dachten in het verleden dat wij een camping wilden zonder hinderlijke voorwaarden maar helaas zien wij ons genoodzaakt,  door gebeurtenissen in de afgelopen tijd, om deze in te voeren. Dit voornamelijk om vooraf duidelijkheid te geven aan de gasten welke rechten en regels er gelden op onze camping. Gelukkig kunnen wij deze redelijk beperkt houden.

Reservering:
Een reservering wordt pas geaccepteerd en bevestigd na ontvangst van een volledig digitaal ingevuld reserveringsformulier en het overmaken van de op dat moment geldende borg voor de betreffende woonvorm. De reservering wordt altijd door ons bevestigd.

Borg:
De borg dient u over te maken op het moment van reserveren in euro’s. In euro’s wordt deze borg ook weer teruggegeven op de dag van vertrek wanneer er geen schade is ontstaan aan onze eigendommen door uw toedoen. Restitutie van de borg vervalt bij een annulering of niet komen opdagen.

Aankomst, vertrek, opbouwen en afbreken:
Om overlast te voorkomen voor de campinggasten is het opbreken van kampeermiddelen niet toegestaan voor 9:00 uur ’s morgens en het opbouwen niet meer na 21:00 uur. Plastic grondzeilen zijn bij ons niet toegestaan i.v.m. schade aan de velden. Aankomsttijden zijn na 14:00 uur en vertrektijden voor 11:00 uur. Bij extreme overschrijdingen kan dit kosten met zich mee brengen. Bij vertrek na 14:00 uur zullen wij een extra dag in rekening moeten brengen.

Camping:
Bij een eerder vertrek of vertraging bij de aankomst rekenen wij in het voor- en naseizoen twee dagen extra of de dag die men heeft gemeld als aankomstdatum. In het hoogseizoen rekenen wij de volledige reserveringstijd. Bij een zeer dringende reden om de vakantie te beëindigen rekenen we in overleg dezelfde twee dagen extra als in het voorseizoen.

Blokhutten en appartementen:
Bij een eerder vertrek of vertraging bij de aankomst rekenen wij de volledige reservering. De gemaakte kosten zou u dan terug kunnen verhalen op uw annulering of reisverzekering indien u daar voor verzekerd bent.

Betaling:
De betaling in Tsjechië ter plaatse is uitsluitend in Tsjechische kronen mogelijk. Het betalen van het verblijf dient te geschieden uiterlijk op de tweede dag van verblijf. De prijs wordt door ons altijd doorgegeven in euro’s zodat het duidelijker is wat u de vakantie gaat kosten. Wij berekenen de prijs in kronen op het moment van betalen via wisselkoers.nl tegen de dan geldende dagkoers. Pinnen is mogelijk.

Open vuur:
Open vuur is alleen toegestaan op de kampvuurplaats op dagen dat er geen codes worden afgegeven voor droogte. De beheerder dient altijd vooraf hiervan in kennis te worden gesteld. Er zal altijd één van de volwassenen aanwezig blijven zo lang het vuur brand. Open vuur op de kampeerplaatsen is niet toegestaan! Het aanmelden van het aansteken van een BBQ op de plaats wordt zeer op prijs gesteld. De BBQ dient altijd van de grond af te staan i.v.m. schroeiplekken en wortelbranden.

Rusttijden:
Tussen ’s avonds 22:00 uur en ‘s morgens 09:00 uur is het de verantwoording van de gasten dat het rustig is op de camping. Tijdens deze nachtrust is het dan ook de verantwoording  van ouders dat ook hun kinderen niet voor overlast zorgen op de camping.

Kinderen:
De kinderen en hun speelgedrag valt altijd onder de verantwoording van de ouders. Zij zullen er dan ook voor zorgen dat het spelgedrag zo is dat dit geen overlast aan andere gasten geeft en/ of schade aan materiaal van camping of mede gasten veroorzaakt. Bij schade wordt altijd verwacht dat de beheerder hiervan in kennis gesteld wordt. Datgene wat de gast zelf afdoende repareert of vervangt zal ook niet in rekening worden gebracht door de eigenaar.

Huisdieren:
Huisdieren zijn bij ons zeer welkom. Het is echter niet toegestaan om ze los te laten lopen op de camping. Mocht er een “ongelukje” gebeuren op de camping is de eigenaar van het huisdier verantwoordelijk voor het opruimen van dit “ongelukje”.

Afval:
De afval dient gescheiden te worden in de daarvoor geplaatste bakken. Wilt u ons helpen de afvalberg kleiner te houden door het pletten van blik en plastic voor u het weggooit? Restafval dient u zoveel mogelijk in gesloten zakken weg te gooien.

Dit zijn onze algemene voorwaarden waardoor uw verblijf bij ons op de camping of in het guesthouse een geweldige ervaring kan worden voor iedereen.

nl_NLDutch