Om iedereen een fijn vakantiegevoel te geven beschikken wij over verschillende faciliteiten rondom onze boerderij voor groot en klein.

Voor de kinderen is er een kleine speeltuin en bij regen kunnen ze in de schuur wat binnen spelen, met onder andere een tennistafel, dartbord of tafelvoetbalspel.

Met warm weer is er voor groot en klein een zwembad om even wat heerlijke verkoeling te zoeken na het trampoline springen. 

En is het niet spannend om in de avond een lekker kampvuurtje te maken. Uiteraard wel even overleggen met Ton of Nancy of het weer het toelaat.

 

Aan de voorzijde beschikken we over een café en een overdekt terras. Hier kunt u heerlijk genieten van het lokale biertje, een Tsjechisch glas wijn of een andere verfrissing. De hele dag is het hier mogelijk om langs te komen voor een Hollandse bak koffie of voor informatie voor een leuke dagtocht. Wij staan altijd voor u klaar om een gevraagd advies te geven. 

Het is 5 avonden in de week mogelijk om bij ons een dagmenu te bestellen en te nuttigen. Heerlijk op de dag van aankomst, na een geweldige dagtocht of zo maar omdat het er gewoon de dag voor is. Dit moet wel even voortijdig gereserveerd worden. Op de zaterdag kunt u een gegrilde kip bestellen die u op zondag kunt afhalen op de tijd die is afgesproken.

Op woensdag is de cafetaria geopend met friet en Hollandse snacks. 

Kortom in de prachtige omgeving en natuur van Zuid-Bohemen is het goed vertoeven!

nl_NLDutch