Motor en andere vriendengroepen.

Vanaf het begin hebben wij ons al kunnen onderscheiden als motorvriendelijke camping.

Door het totaalplaatje van goed eten, drinken, slapen en ontspanning aan te bieden op ons terrein hebben we al meerdere groepen met veel plezier naar tevredenheid kunnen verwelkomen.

Bij een meerdaags verblijf kunnen we altijd een grillfeest aanbieden voor een kleine prijs.

Ontbijt en avondeten, volgens ons dagmenu,  is voor groepen altijd mogelijk als we dit van te voren afspreken. Camping, blokhutten en appartementen vullen elkaar altijd mooi aan zodat er voor iedere gast een onderkomen naar wens en budget is.

Motoren 3

Grillavond, Meat and Friet of een Tsjechische goulashmaaltijd zijn zo maar enkele voorbeelden.

De dag afsluiten rond het kampvuur of de tuinhaard met een lekker biertje behoort ook altijd tot de mogelijkheden mits ook de nachtrust van de andere gasten wordt gewaarborgd en het weer het natuurlijk toe laat…

Wij kunnen ons als Guesthouse en Camping Pliskovice onderscheiden door de woonvormen  zo volledig ingericht mogelijk klaar te hebben staan voor jullie aankomst zodat je gewoon licht bepakt kunt aanrijden en meteen kunt ontspannen. Helm af, pak uit, tassen er af en het genieten kan beginnen.

De huurders van de blokhutten maken gebruik van het sanitair op de camping, hierbij heb je het gemak van een appartement en de gezelligheid van de camping. Ook is er een ruimte met gereedschap aanwezig om eventuele reparaties aan de motor uit te voeren.

Motoren kunnen we tot 12 stuks binnen laten parkeren tijdens de nacht.

Buiten de vaste tourroutes die we hebben klaar liggen kunnen we ook altijd samen met de gasten routes naar wens adviseren.

   

Doordat deze groepen het allemaal naar hun zin hebben gehad kregen we op de recensies al snel ook andere groepen met andere interesses.

Wandelgroepen, fietsgroepen en zelfs groepen voor sportevenementen konden we ook al naar volle tevredenheid een goed verblijf bieden.

In overleg is, bijna, alles bij ons mogelijk dus zijn we voor iedereen bereikbaar.

de_DEGerman