Accommodaties

Camping

De camping ligt achter de verbouwde boerderij. Hier was vroeger de boomgaard die nog steeds te zien is. Lees meer

Appartementen

We beschikken over 2 appartementen. Lees meer

Blokhutten

In de boomgaard op de boerderij wachten onze twee gezellige blokhutten. Lees meer

Reviews

Elly

Elly

10-08-2021

Kort verblijf, maar met een warm en welkom gevoel.
Na in 2015 met onze caravan 2 weken op de camping te hebben gestaan, kozen we dit jaar voor 1 week in een appartement. Het weerzien met Ton en Nancy was hartverwarmend. Het appartement zag er compleet, erg schoon en netjes uit. Aan alles is gedacht om het de gasten naar de zin te maken. Ook hebben we erg genoten van Ton zijn kookkunsten. Helaas moesten we onze vakantie door omstandigheden eerder beëindigen en wat waren Ton en Nancy weer behulpzaam. Snel werd er nog koffie gezet en werd er een lunchpakket voor ons gemaakt voor onderweg, terwijl het even spitsuur was met ontbijters. Niks is ze te veel. Bij deze nogmaals heel erg bedankt Ton en Nancy voor jullie goede zorgen en we komen zeker terug.Lieve groeten van Henk en Elly.

Rik Jan

Rik Jan

18-11-2019

Superleuke en gemoedelijke camping. Wij wilden aanvankelijk in een appartement, maar die was al bezet dus kwamen we bij een blokhut uit. De blokhut is goed uitgerust en was een prima alternatief voor het appartement. Sanitair was prima en schoon. Camping ligt nabij allerlei bezienswaardigheden, er was genoeg te doen en te bekijken in de omgeving. En als we op de camping bleven, konden de kinderen zich prima vermaken bij het zwembadje, de trampolines of klimtoestellen. Of als het minder weer was binnen in het centrale gebouw. Ton & Nancy stonden ook altijd open voor vragen en tips. Ik heb eigenlijk maar 1 puntje en dat is dat de blokhutten direct met de achterkant aan de weg liggen. Daar rijdt aardig wat verkeer over en tegen dat geluid moet je kunnen. Volgende keer dus toch het appartement of met een vouwagen aan de andere kant van de camping.

Claudia en Mark

Claudia en Mark

29-09-2019

Fantastisch! hartelijke, gastvrije eigenaren.
De camping is een kleine, bescheiden goed gefaciliteerde camping met eigenaren die oog en oor hebben voor de wensen van de vakantieganger. Ideaal dat er meerdere mogelijkheden zijn om te verblijven. Zowel per tent (ons geval) als per caravan of camper, maar ook in een blokhut of in de goed onderhouden appartementen in het guesthouse.
We hebben ons prima kunnen ontspannen en op zeer relaxte wijze Tjsechie leren kennen vanuit Pliskovice. Ton en Nency staan je met raad en daad bij gedurende je verblijf, indien gewenst en helpen waar zij kunnen in een zeer ontspannen, gemoedelijke sfeer, met wederzijds respect.

Wij zijn gedurende ons verblijf niets tekort gekomen en kijken terug op een mooie, rijke ervaring en kunnen onze vakantie als fantastisch samenvatten.
Niets dan goeds wat ons betreft; zegt het voort.......

Omgeving

Cultuur snuiven in de omgeving.

Kasteel OrlíkKasteel Orlik is een echte parel onder Tsjechische monumenten. Het zal elke bezoeker boeien met zijn unieke landschap locatie aan de oevers van de Vltava, betoveren met romantische interieurs met rijke collecties en niet Weiterlesen…

Doe wereld Zemeraj

Zemeraj is een park waar kinderen door zelf te doen en beleven zich een hele dag verschrikkelijk goed kunnen vermaken. Blote voeten pad, boogschieten, schatgraven en pottenbakken zijn slechts enkele dingen die ze daar kunnen Weiterlesen…

Dagje Praag

De Karelsbrug, de joodse wijk en de Praagse burcht zullen toch zeker op je lijstje staan? Omdat we op nog geen 75 km van de metropool zijn is een dagje Praag altijd een geweldige ervaring. Weiterlesen…

Contact

Adres

Plíškovice 27, 398 04 Mirovice, Tsjechië
tel +420382211723

email: pliskovice27@gmail.com

Kontaktiere uns

    de_DEGerman